Taste of Finland

Taste of Finland

Taste of Finland on helsinkiläinen yritys, jonka idea on lähtenyt kypsymään jo vuosia sitten. Toimimme kaupan alalla ja vuosien aikana asiakkaat ja ystävät ovat vähän väliä harmitelleet, kuinka hankalaa ja kallista on suomalaisten elintarvikkeiden lähetys ja tilaaminen ulkomaille ja kysyneet, voisimmeko me auttaa tässä ongelmassa. Rupesimme selvittämään asiaa, jonka tuloksena syntyi Taste of Finland. Keräsimme pitkään ideoita ja toiveita siitä, mitä Suomi-herkkuja suomalaiset tai Suomessa vierailleet ulkomaalaiset kaipaavat.

Olemme suomalainen yritys ja lähes kaikki yhteistyökumppanimme ovat suomalaisia. Käytämme suomalaisia laatikoita, suomalaista graafikkoa, suomalaista websuunnittelijaa jne. Olemme ylpeitä, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaita suomalaisia herkkuja ympäri maailmaa luotettavasti ja nopeasti.

Haluamme palvella asiakkaita niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Oletko suomalainen ja asut ulkomailla? Haluatko ilahduttaa suomalaisilla tuotteilla perheenjäsentäsi, sukulaistasi, ystävääsi, yritystä tai yhteistyökumppaniasi, joka asuu ulkomailla? Sykkiikö sydämesi Suomelle, ja olet joskus ihastunut suomalaisiin herkkuihin? Silloin olet tullut oikeaan paikkaan. Olemme pyrkineet tekemään asioinnista verkkokaupassamme mahdollisimman helppoa. Olemme panostaneet selkeään ulkoasuun, laadukkaisiin tuotekuviin ja helppoon ostotapahtumaan.

Aloitimme toimintamme syyskuussa 2017 ja alussa valikoimamme koostui valmiiksi räätälöidyistä herkkulaatikoitasta. Päädyimme aluksi ennalta valikoituihin tuotteisiin, sillä silloin pystyimme paremmin optimoimaan pakkaukset logistiikkaa varten. Tässä ratkaisu mahdollisti myös sen, että saimme rauhassa kerättyä suuren määrän arvokasta asiakaspalautetta, jonka perusteella laajensimme toimintaamme vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeita. Päivitetystä verkkokaupastamme löydätkin aiempaa laajemman tuotevalikoiman, joista voit itse valita ulkomailla eniten kaipaamaasi tuotteet yksittäin.

Kehitämme jatkuvasti palveluamme ja pyrimme sekä kasvattamaan että kehittämään tuotevalikoimaamme jatkuvasti teidän toiveidenne mukaisesti. Kiitämmekin teitä kaikesta tähän mennessä saamastamme palautteesta. Toivomme saavamme myös sitä rutkasti lisää, kasvattamaan valikoimaamme, parantamaan palveluamme ja tekemään Taste of Finlandista verkkokaupan, joka vastaa jokaisen ulkosuomalaisen tarpeisiin.

Toivotamme teille oikein nautinnollisia hetkiä Suomen halutuimpien ja maukkaimpien herkkujen parissa.


Taste of Finland

Kauppahuone Paronen Oy

2880778-9