Toimitus

Pakettiemme toimituksesta vastaa DHL ja Posti. Valikoimaamme kuuluu valmiiksi suunniteltuja lahja-/herkkulaatikoita sekä yksittäisiä tuotteita, joista voit koota täysin mieleisesi laatikon. Näiden kuljetusajat ja -hinnat eroavat toisistaan. Mikäli olet tilaamassa valmiiksi kustomoituja herkkupakettejamme, luethan tilausohjeet alta saadaksesi toimituskustannukset matalammalla hinnalla.

Yksittäisiä tuotteita tilatessasi paketin toimitushinta riippuu sen painosta, lähetyksen kohdemaasta sekä kohdeosoitteesta. Näissä tilauksissa kuljetuksesta vastaa DHL ja sivustomme laskee toimituksen kokonaishinnan kassalla sinne annettujen osoitetietojen perusteella.

Käytämme näissä lähetyksissä DHL Express Worldwide -palvelua, jossa pakettien arvioitu toimitusaika on 1-3 päivää – lähetyspäivää mukaan laskematta. Toimitusalueenamme on koko Eurooppa, Pohjois-Amerikka, Etelä-Amerikka ja Oseania sekä seuraavat Aasian maat ja alueet: Japani, Etelä-Korea, Hong Kong, Intia, Kiina, Indonesia, Israel, Malesia, Filippiinit, Singapore, Sri Lanka, Taiwan, Thaimaa ja Vietnam.

Lahjalaatikoiden toimitus

Lahjalaatikoiden tilaaminen eroaa yksittäisten tuotteiden tilaamisesta niiden halvempien toimituskulujen osalta. Laatikoiden kuljetuksille olemme asettaneet kuitenkin kiinteät hinnat, joiden suuruus riippuu kohdemaasta ja valitsemastasi laatikosta. Halvemmat toimitushinnat perustuvat laatikoiden vakiokokoihin ja painoihin sekä niiden pakkaustehokkuuteen. Tilaathan valmiit lahjalaatikkomme erikseen yksittäistuotteista, mikäli haluat niille edullisemmat kuljetushinnat kassalla. Valitse kassalla kuljetustavaksi Gift Box Special Delivery.

Lahjalaatikoiden kohdemaat on jaettu toimitushinnan perusteella vyöhykkeisiin ja alta voit tarkistaa mihin vyöhykkeeseen sinun maasi kuuluu. Alempana olevasta taulukosta näet kunkin laatikon toimitushinnat eri vyöhykkeille.

Vyöhyke 1: Suomi, Ruotsi, Saksa, Viro, Liettua, Latvia
Vyöhyke 2: Alankomaat, Belgia, Puola, Itävalta, Tsekki
Vyöhyke 3: Slovakia, Luxemburg
Vyöhyke 4: Iso-Britannia, Ranska, Espanja, Italia, Tanska, Monaco, Portugali, Slovenia, Bulgaria, Romania, Irlanti, Malta, Kreikka, Kypros, Kroatia, Vatikaani, Unkari
Vyöhyke 5: Sveitsi, Norja, San Marino, Liechtenstein
Vyöhyke 6: Israel, Ukraina, Turkki, Bosnia ja Hertsegovina, Färsaaret, Gibraltar, Kosovo, Jersey, Guernsey, Grönlanti, Makedonia, Moldova, Montenegro, Valko-Venäjä, Serbia, Albania, Islanti
Vyöhyke 7: Kanada, USA, Japani, Australia, Hong Kong, Singapore, Thaimaa, Taiwan,  Intia, Etelä-Korea,Filippiinit

Rabbit, Bunny

Fox, Rye, Black Bear Squirrel
Vyöhyke 1 4,95€ 4,95€ 4,95€ 4,95€
Vyöhyke 2 9,95€ 9,95€ 9,95€ 9,95€
Vyöhyke 3 9,95€ 14,95€ 14,95€ 14,95
Vyöhyke 4 9,95€ 14,95€ 29,95€ 14,95€
Vyöhyke 5 9,95€ 14,95€ 24,95€ 14,95€
Vyöhyke 6 9,95€ 14,95€ 34,95€ 14,95€
Vyöhyke 7 14,95€ 14,95€ 29,95€ 19,95€

 

Valmiiden lahjalaatikoiden kuljetuksesta vastaa Posti vyöhykkeille 1-3 ja DHL vyöhykkeille 4-7.  Postilla pakettien arvioitu toimitusaika on 2-5 päivää ja DHL:n kautta arvioitu toimitusaika on 1-3 päivää.

Huomioita tilauksiin

1. Yllä olevat toimitusajat ovat kuljetusyhtiöiden arvioimia ja niihin ei ole laskettu tilaustemme käsittelyaikaa, joka on 1-3 arkipäivää.

2. Tarkastathan kohdemaasi tuontirajoitukset ja kielletyt lähetykset ennen tilausta. (Linkki)

3. Kuljetuksemme eivät ole kylmäkuljetuksia, ja suklaalla on sulamisvaara, jos olet tilaamassa niitä lämpötilaltaan erityisen kuumaan kohdemaahan tai -osoitteeseen. Otathan tämän huomioon tilausta tehdessäsi, sillä emme korvaa sulaneita tuotteita.

4. Mahdolliset tullimaksut ja muut kohdemaan kulut ovat tilaajan vastuulla.

Mikäli tilauksessasi kestää arvioitua kauemmin, niin olethan meihin yhteydessä, jotta voimme selvittää asian ensi kädessä. Vastaamme myös mielellämme muihin toimitukseen liittyviin kysymyksiin.