Toimitus

Pakettiemme arvioitu toimitusaika on 3-6 arkipäivää, ja toimitukseen käytämme DHL:n Express Worldwide -palvelua. Toimitusalueemme on Eurooppa, Pohjois-Amerikka, Australia ja Aasia. 

Valikoimaamme kuuluu valmiiksi suunniteltuja herkkulaatikoita, mutta voit koota mieleisesi laatikon myös yksittäisistä tuotteista. Näiden kuljetusajat ja -hinnat eroavat toisistaan:

1. Yksittäisiä tuotteita tilatessasi paketin toimitushinta riippuu sen painosta, lähetyksen kohdemaasta sekä kohdeosoitteesta. Sivustomme laskee toimituksen kokonaishinnan kassalla sinne annettujen osoitetietojen perusteella.

2. Valmiiden herkkulaatikoiden tilaaminen eroaa yksittäisten tuotteiden tilaamisesta niiden halvempien toimituskulujen osalta. Olemme asettaneet niille kiinteät hinnat, jotka perustuvat laatikoiden vakiokokoihin ja painoihin sekä niiden pakkaustehokkuuteen. Laatikoiden kuljetushinta on 5€ kaikkialle Eurooppaan ja 10€ Euroopan ulkopuolella.

HUOM! Tilaathan valmiit laatikkomme erikseen yksittäistuotteista, mikäli haluat niille edullisemmat kuljetushinnat kassalla. Valitse kassalla kuljetustavaksi Gift Box Special Delivery. Valmiit herkkulaatikot pakataan tyylikkäisiin valkoisiin Taste of Finland -boxeihin, kun taas yksittäistuotteet lähetetään keltaisissa DHL-laatikoissa.

Huomioita tilauksiin

1. Tarkastathan kohdemaasi tuontirajoitukset ja kielletyt lähetykset ennen tilausta. (Linkki)

2. Kuljetuksemme eivät ole kylmäkuljetuksia, ja suklaalla on sulamisvaara, jos olet tilaamassa niitä lämpötilaltaan erityisen kuumaan kohdemaahan tai -osoitteeseen. Otathan tämän huomioon tilausta tehdessäsi, sillä emme korvaa sulaneita tuotteita.

3. Mahdolliset tullimaksut ja muut kohdemaan kulut ovat tilaajan vastuulla.

Mikäli tilauksessasi kestää arvioitua kauemmin, niin olethan meihin yhteydessä, jotta voimme selvittää asian ensi kädessä. Vastaamme mielellämme myös muihin toimitukseen liittyviin kysymyksiin.